13/08/2012

Markkinat

Nurmijärvellä oli eilen markkinat, ja me äidin kanssa päätettiin pyöräillä keskustaan katsomaan meininkiä. Hölmöjen härpäkepöytien välistä löytyi myös kaikkea ihanaa. Me äidin kanssa aina ihastellaan käsitöitä ja kaikkea kaunista. Äiti on ihan heikkona keijuihin ja enkeleihin, kun mä taas tykkään enemmän hassuista printeistä ja kaikesta kirkkaasta.

Yhden kojun luota löytyi aivan ihania koruja ja pussukoita. Sieltä tarttuikin mukaan äidille avaimenperäkoru, pinnejä ja mulle pieni pussukka rahoille. Neljä seuraavaa kuvaa ovat kyseistä kojusta ja kaikki nämä tekee käsin Milla, joka mielellään antoi mun kuvata hänen töitään ja kertoi tekemisistään. Kannattaa ehdottomasti tsekata hänen bloginsa, sieltä löytyy lisää kaikenlaista ihanaa ! Tai jos sattuu olemaan parin viikon Rajamäen kyläpäivillä, sieltäkin löytää kyseisen kojun.
tuollainen pieni pöllöpussukka tarttui mun mukaan
Äitillä taas tarttui pinnejä ja allaoleva avainkoru
Toisessa kojussa kiehtoi ihanat muumikorit, mitä himoitsin älyttömästi. Päädyttiin kuitenkin ostamaan servettiteline keijukuvalla. Kaikki alla olevat on tehnyt Liisa Jääskö. Jos noihin vielä törmään niin aivan varmasti ostan korin.

No comments:

Post a Comment

English/Finnish/German